Galileo 7: Nieuwe locatie en nieuwe gasten!

De organisatie van Galileo 7 conventies liet vandaag weten dat niemand minder dan Deep Space Nine acteurs Alexander Siddig (Dr. Julian Bashir) en Terry farrell (Jadzia Dax) de tiende uitgave van deze populaire conventie komen versterken.
Tevens liet de organisator weten dat de conventie dit jaar niet in het Swissotel in Neuss plaats zal vinden maar in het Van der Valk Hotel in Gladbeck dat voor Nederlandse bezoekers nog aantrekkelijker is dan Neuss: het ligt een stukje dichterbij!

De reden voor het verplaatsen van het evenement ligt volgens de organisatie in het feit dat het Swissotel gebruikt heeft gemaakt van de mogelijkheid om op het conventieweekend een andere, meer lucratieve, partij voorrang te geven boven Galileo 7. De organisatie betreurt dit natuurlijk maar geeft in hun bericht aan er het volste begrip voor te hebben en bedankt het hotel en de mederwerkers hartelijk voor hun samenwerking in de afgelopen jaren.

De organisatie van Galileo 7 heeft er in ieder geval voor gezorgd dat fans, die via hen de kamers hadden geregeld, ook in het nieuwe hotel een verblijf hebben!Daarnaast was er het goede nieuws dat zowel Alexander Siddig (Dr. Julian Bashir) als Terry farrell (Jadzia Dax) aanwezig zullen zijn! Voor Terry wordt het haar eerste bezoek aan Duitsland.

Weten jullie trouwens nog dat er voor Federation donateurs er een speciale korting geldt en er een speciaal pakket na afloop van de conventie is geregeld? Voor meer informatie hierover kan je altijd even mailen naar info@federation.nl!

Voor meer informatie over galileo7 kun je terecht op hun website. Op dit moment is de site nog niet bijgewerkt met de nieuwe lokatie en gasten, maar dat zal spoedig gebeuren!

Met dan aan Bajorron voor deze tip, die hij instuurde via de Insturen link op de website!
Geplaatst om 21:18u op 12/05/2006 door Data

Reacties

Legolas schreef:

Het is wel iets lastiger met het openbaar vervoer die nieuwe locatie.
Maar voor Terry Farrell heb ik dat wel over.

16/05/2006 15:21u

Calastir schreef:

Wat een geluk dat ik dit net op tijd lees (dank aan Bajorron), ik stond net op het punt een hotel in Neuss te boeken.

Als je de lokatie op de Galileo-website zoekt, zegt de pagina: “ERROR 427-1! Sorry, but this page is not availlable. Please check back later.”

Ook ik ben net zoals Legolas afhankelijk van OV en er is geen treinstation in Gladbeck. Bovendien lijkt het erop dat dat van der Valk hotel het enige hotel in Gladbeck is.

Ik ben nu toch wel bang dat er straks sprake is van overboekingen. Voordat ik toegangskaartjes reserveer, wil ik toch wel garantie van een verblijf.

Grrr...nog 4 of 5 maanden en nu voel ik al onzekerheid en stress...

16/05/2006 16:25u

BajorRon schreef:

Als dat waar is en dat hotel is het enige in Gladbeck dan heeft Galileo denk ik een groot probleem. Ik denk ook niet dat wij dan gaan, ik wil nl. bij een conventie gewoon in het conventiehotel zelf verblijven voor maximum fun en ga niet heen en weer rijden.
Laatste keer hoorde ik al dat Neuss volgeboekt was (hetgeen betekende: volgeboekt via Galileo. Via andere kanalen kon je nog prima een kamer boeken).

16/05/2006 17:15u

TMar schreef:

Als ze zo'n event nou in de zomer hielden, kon je nog eventueel ervoor kiezen om in de buurt te kamperen. Oktober zou nog kunnen, maar dan wordt het 's nachts vaak best koud. Afgelopen jaar heb ik in september al meegemaakt dat het 's nachts licht vroor. Maar ik spaar m'n geld voor Utopia

17/05/2006 11:28u

Legolas schreef:

Je kunt hier even kijken voor je reis met het openbaar vervoer. Ik ga zelf via arnhem en dat lukte voa deze site.

http://efa.vrr.de/nrw/XSLT_...

17/05/2006 12:39u

Robbie schreef:

Heb even op routenet gekeken. Er liggen veel andere plaatsen tegen Gladbck aan. Ik kan mij niet voorstellen dat er geen andere hotels in de buurt zijn. Het is namelijk het ruhrgebied
Je kan ze misschien niet even makkelijk vinden

Mijn advies check ook de steden er omheen. En er is misschien geen trein station in Gladbeck maar vast wel in de buurt. Dat je dan even over moet stappen met de bus of tram lijkt me niet meer dan logisch. Dat moest immers in Neuss ook...

Wel heel jammer dat we afscheid moeten nemen van het Swiss hotel, het was een van de mooiste hotels die ik ooit had bezocht. Ik ben ooit eerder in het gladbeck Van der Valk Hotel geweest, nou in het restaurant dan. Helaas kan ik me er niet veel van herrinerren, alleen maar dat het vrij nieuw was.

17/05/2006 12:41u

TMar schreef:

Volgens mij zien Vd Valk hotels er overal ongeveer hetzelfde uit. Niet zo chique, wel netjes. Het eten is misschien niet zo denderend, maar mijn ervaring met vd Valk in Heerlen is ook alweer 10 jaar geleden.

17/05/2006 18:02u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....