Workshop Digital Art: an adventure in digiland

Zoals jullie al eerder op de website hebben kunnen lezen volgen een aantal van onze donateurs een speciale cursus Digital Art om bijvoorbeeld op de komende FedCon hun ideeŽn en creatieve uitingen aan anderen ter beoordeling te tonen. Onze donateur 'Libra' deelt graag haar ervaringen over deze bijzondere Workshop!

null


Op 27 februari toog ik bepakt en gezakt naar Bill&Ron's. In mijn rugzak de benodigde snacks en drinks (the very much needed brainfood), een laptop met alle legale software die er te vinden is op het gebied van D.A. (thanks to Bill) Ťn natuurlijk in mijn hoofd de meest mooie ideeŽn.

Toen ik aankwam waren mijn medecurstisten Stefan, Diena en Ron al druk bezig met installeren en proberen. Na een mooie inleiding door Bill mochten we dan aan de slag. Helaas bleek het moeilijker dan gedacht en vervaagden de mooie beelden in mijn hoofd al snel tot grijsgauwe nevel, al mijn brainfood en inspiratie ten spijt.

Gelukkig wist ik er aan het eind van de dag nog een planeet te fabriceren, hetgeen mij motiveerde om toch thuis aan de slag te gaan. Via facebook werden de probeersels door ons de cursisten uitgewisseld en door Bill van ideeŽn en aanmoedigingen voorzien. De tweede dag van de workshop op 17 april viel helaas een beetje in het water doordat ik de enige was die het kon reddden te komen.

Gelukkig voor mij echter betekende dit, dat Bill en ik alle tijd hadden, met de eigenaar van de winkel naar een mooi passepartout en lijst te kijken. Het resultaat van dit alles kunnen jullie hier zien. Was een erg leuke workshop en aan grote aanrader.

Libra

Geplaatst om 19:25u op 28/04/2010 door Data

Reacties

Nog geen reacties

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....