19 maart: Members Only Meeting in 's Hertogenbosch

Op zaterdag 19 maart zal er voor de donateurs van The Federation weer een Members Only Meeting (MOM) worden georganiseerd. Deze zal plaatsvinden in Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel, Helftheuvelpassage 115, 5224 AC 's-Hertogenbosch, vanaf 13:00 t/m 17:30.

Gedurende de Members Only Meeting kunnen onze donateurs weer terecht voor een leuke en gezellige dag met mede-fans, met onder andere weer de speciale ' morphing' quizzen en video quizzen waar iedereen aan mee kan doen, presentaties van workshops en lezingen. Daarnaast is er weer een video-ruimte aanwezig en kan je bij de dealers weer terecht om je merchandise honger te stillen. Het programma voor deze dag wordt nog verder opgepoetst, en we zullen jullie natuurlijk op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen. Kijk daarom ook regelmatig op http://www.federation.nl !Route Beschrijving

Openbaar vervoer

Bij het centraal station in 's-Hertogenbosch neemt u buslijn 61 of 62 richting “ De Kruiskamp”. uitstappen bij bushalte “Rijzertlaan”, schuin oversteken naar het winkelcentrum. Direct achter het winkelcentrum ligt het Sociaal Cultureel Centrum.

Auto

Vanaf Waalwijk (A59):
Neem afslag 45: 's-Hertogenbosch-west en ga daarna bij het eerste verkeerslicht linksaf richting Kruiskamp. Ga bij de rotonde rechtsaf (Gouv. van den Bogeardsingel) en aan het einde van de weg weer linksaf, hier kunt u parkeren. Aan het einde van deze weg ziet u een blauw bordje met een pijl en “Soc. Cult. Centrum” erop.

Vanaf Eindhoven (A2):
Bij het knooppunt Vught kiezen voor “Ring 's-Hertogenbosch-west” (afrit 23) en ga na de afrit rechtdoor. Bij restaurant Chalet Royal goed op de borden letten en richting Waalwijk nemen. Voorbij het gebouw van Essent rechtdoor rijden en bij het vierde verkeerslicht rechtsaf slaan richting Kruiskamp. Ga bij de rotonde rechtsaf (Gouv. van den Bogeardsingel) en aan het einde van de weg weer linksaf, hier kunt u parkeren. Aan het einde van deze weg ziet u een blauw bordje met een pijl en “Soc. Cult. Centrum” erop.

Vanaf Utrecht (A2):

Neem direct na de brug over de Maas bij Hedel de afslag naar Waalwijk (A59) en daarna afslag 46. Engelen/Brabanthallen (of rij door tot afslag 45 en verder volgens “Vanaf Waalwijk” ). Aan het einde van de afslag linksaf richting Brabanthallen en daarna bij het derde verkeerslicht rechtsaf (Helftheuvelweg). Bij de rotonde linksaf en bij de volgende rotonde rechtsaf (Rijzertlaan). Direct na de hogeflat aan de rechterkant, opnieuw rechtsaf. Langs deze weg kunt u parkeren. Aan het einde van deze weg ziet u een blauw bordje met een pijl en “Soc. Cult. Centrum” erop.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid, maar het kan daar druk zijn in verband met het nabij gelegen winkelcentrum.
Het parkeren bij het centrum is in de blauwe zône, waar men met parkeerschijf maximaal 3 uur mag blijven staan. Aangeraden wordt om iets verderop te parkeren (woonwijk of bijv. Gouv. van den Bogeardsingel) en het laatste stukje te lopen. In de omgeving is altijd wel een plekje te vinden.

De Helftheuvelpassage is een overdekt winkelcentrum, je kunt dus ook even tussendoor de noodzakelijke boodschappen doen!

Introducés
Members Only Meetings zijn alleen toegankelijk voor Federation donateurs. Maar als je als vriend(in) / collega / kennis van een donateur eens kennis wilt maken met The Federation, dan is dat geen enkel probleem. Elke donateur kan namelijk één Introducé meenemen! Voor meer informatie hierover kan je altijd even contact opnemen via info@federation.nl !

Graag zien we jullie op 19 maart!
Geplaatst om 08:20u op 08/03/2005 door Data

Reacties

Gowron schreef:

Lekker dichtbij voor me
Ik zal proberen er te zijn.

15/02/2005 10:51u

TMar schreef:

Ik ben ook van de partij

15/02/2005 19:06u

Stoney3K schreef:

Ik ben d'r natuurlijk ook bij

Nog net niet zo vlak-voor-de-deur als de afgelopen fanclubdag van onze
“concullega's” (die hielden het een keertje in La Gare op het station) maar het wordt gegarandeerd weer gezellig!

15/02/2005 23:07u

Rob Nijdam schreef:

Natuurlijk ben ik er weer. Ik zou toch niets van The Federation willen missen

Het blijkt een hele gezellige locatie te zijn.

08/03/2005 09:53u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....