Enterprise Seizoen 5 betaald door fans?

Na de mededeling dat 'Enterprise' na seizoen 4 niet verder zal gaan zijn er al vele initiatieven gestart om de makers op andere gedachten te brengen. Een nieuw initiatief, TrekUnited.com, pakt het anders aan: men wil met de fans genoeg geld verzamelen om seizoen 5 te financieren!

De redenatie van de initiatiefnemers van de actie is als volgt: een seizoen 'Enterprise' kost ongeveer 35.2 miljoen dollar. Een van de opgegeven redenen voor het stoppen van 'Enterprise' is het feit dat de show niet genoeg geld opbrengt. Als bijvoorbeeld 3 miljoen fans wereldwijd 12 dollar doneren, zijn de productiekosten voor de show betaald.

Anders dan de overige acties, waarbij fans door middel van grote hoeveelheden e-mails, faxen en brieven de makers proberen over te halen om door te gaan met 'Enterprise', willen deze initiatiefnemers dus met een geldbedrag seizoen 5 van de serie redden.

Het tijdsbestek wat deze actie heeft om te slagen is wel vrij klein. In ieder geval tot eind maart zullen de sets nog intact zijn vanwege de opnames en heropnames. Men verwacht dat, indien op dat moment nog onvoldoende geld binnen is, nog niet alles voor niets is geweest. Men hoopt ook dat de makers van 'Enterprise' al overtuigd zullen worden indien er al een paar miljoen dollar binnen is.

Mocht alles toch tevergeefs zijn, dan belooft men de donaties, minus gemaakte kosten, weer terug te storten.

Voor meer informatie over deze actie kun je terecht op de website: http://www.trekunited.com/. tip: Lees in ieder geval de FAQ sectie goed door!

Met dank aan DonVamp voor de informatie over deze actie, die hij doorgaf via de insturen link op onze website!
Geplaatst om 10:53u op 16/02/2005 door Data

Reacties

Martoktemp schreef:

Nou...
Extra betalen?
Neuh... Laat maar dan.
Enterprise is al genoeg vern***t door de schrijvers...

Gr.

Olaf

17/02/2005 09:12u

Guess Who schreef:

Ik ben het eens met Martoktemp, ik vind het terecht dat Enterprise eindelijk stopt en dat de gene die het daarmee eens zijn (blijkbaar veel meer dan diegene die het er niet mee eens zijn) uit hun lijden verlost worden. Want zeg nou zelf, bijna alles aan de serie was kwaliteitloos, behalve de CGI misschien, en een enkele acteur (John Billingsley). En dan nog maar te zwijgen van het verpesten van de coninu´teit.

GW?

19/02/2005 10:20u

Martoktemp schreef:

Ik ben niet zozeer tegen Enterprise, maar het gaat mij te ver om de fans voor de opnames te laten betalen, en daarna ook nog eens voor de DVD o.i.d.

21/02/2005 08:09u

BajorRon schreef:

Op de website van Startrek.com wordt gewaarschuwd voorzichtig te zijn met geld storten aan dit en andere initiatieven waar men om geld vraagt.
In hun woorden :“We would also like to point out that there may be other campaigns underway to save show that request a monetary donation. We would urge caution before you part with your money as these groups have no connection to Paramount, nor are their activities condoned in any way by the studio. ”

21/02/2005 09:32u

enterprise schreef:

Nou daar is dus duidelijk te merken dat de meningen over Enterprise verschillen. Ik kan iedere week niet wachten tot er weer een nieuwe Enterprise aflevering is. Heerlijk al die verwijzingen naar andere al bij ons bekende situaties.
Ik vond het bijvoorbeeld prachting om nu te zien waarom Worf in trails and tribble-actions zei dat de klingons het niet over willen hebben.

01/03/2005 13:39u

enterprise schreef:

Bedrijven doneren 3 miljoen aan Star Trek reddingsactie.

http://frontpage.fok.nl/nie...

02/03/2005 14:34u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....