Tweede Star Trek Trailer online

De nieuwe trailer geeft al iets meer weg van het verhaal:Of rechtstreeks via deze link

Geplaatst om 07:54u op 23/05/2016 door Data

Reacties

Nevyn schreef:

Gaan ze nu al een Enterprise opblazen? Aan dit tempo gaan ze wel heel snel aan de letter Z zitten hoor.

30/05/2016 17:45u

metallica schreef:

nou ja in de 3e film werd de enterprise ook opgeblazen

en dit is toch de 3e film in dit “universum”

01/06/2016 09:49u

Nevyn schreef:

Dat is waar. Maar toch.

01/06/2016 20:57u

Calastir schreef:

Grote letters “BEYOND” en nauwelijks leesbaar in kleine letters: star trek...alsof ze zich schamen voor de franchise! Dat stoort mij al meteen. Sinds de reboot denken de makers dat drama en spanning enkel worden bereikt met veel geschreeuw en explosies. “The Fast and the Furious in Spaaaceee...” Waar zijn de memorabele dialogen? De stille momenten van verwondering? Alleen Karl Urban als McCoy toont nog wat karakter. De rest prikkelt de fantasie niet meer. Spock lijkt meer op de Hulk en ook Kirk zint enkel op seks of op wraak. Inspirerend? Sci-fi is generic geworden!

10/06/2016 11:15u

Nevyn schreef:

De trend van 'geschreeuw en explosies" om een mager plot de verdoezelen is niet echt een nieuw fenomeen. De film industrie wordt daar al jaren door geplaagd. En het ziet er niet daar uit dat het snel zal beteren. Dit geldt trouwens niet enkel voor SF. Andere genres worden er ook door geplaagd. Het fenomeen is overigens ook niet beperkt tot films.

Door een verhaal zo algemeen mogelijk te houden proberen ze een groter publiek aan te spreken. Wat inderdaad als gevolg heeft dat alles verhalen binnen eenzelfde genre op elkaar beginnen te lijken tot het punt waar enkel de namen nog verschillend zijn. Wanneer de verkoop achteruit begint te gaan zullen de makers hopelijk wel tot inzicht komen en de boel bijsturen.

17/06/2016 22:12u

Calastir schreef:

In een recent interview met het Britse SFX magazine nr.276 zegt Chris Pine zelfs: “You can't make cerebral Trek in 2016.” wat mij zo mogelijke nog woester maakte, want recente intelligente sci-fi films zoals 'Inception' (2010), 'Interstellar' (2014), 'Ex Machina' (2015) en 'The Martian' (2015) waren toch zeker ook kas-successen?

18/06/2016 12:56u

Nevyn schreef:

Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom binnen het grotere genre om het zo te zeggen dat een optimistisch zelfs utopisch toekomstbeeld schetst waarin technologie zowat alle alle problemen heeft opgelost of anders wel kan oplossen. De huidige trend is echter: idealisme/optimisme zijn voor kinderen en hebben geen plaats meer in de huidige “volwassen” maatschappij. Om een commercieel succes te zijn moet Star Trek deze trend wel volgen waardoor de franchise dus afwijkt van haar roots. En als het waren geen Star Trek meer in in alles behalve naam. Een alternatief zou zijn om toch aan dit eerdere gedachtengoed trouw te blijven vasthouden en zo een revolutie binnen de filmindustrie te veroorzaken. Moeilijk, maar niet onmogelijk.

21/06/2016 16:59u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....