Donateurs Intiatief: Samen naar War of the Worlds

Dat Federation donateurs een grotere belangstelling hebben dan alleen Star Trek blijkt weer uit het initiatief om samen naar de premiere van 'War of the Worlds' te gaan.

*Update 14:00*

Met de donateurs naar 'War of the Worlds'

Het idee is afkomstig van onze donateur Robin (op het forum bekend als Stoney3K). Zijn voorstel is om op aanstaande donderdag ** 30 juni rond 19.00 uur samen de film te gaan bekijken. De locatie is het Rembrandt te Utrecht. De kosten zijn �7,30 voor een regulier kaartje. Mensen met een CJP of OV-studentenkaart kunnen dan �2 korting krijgen en betalen dan �5,30. Verzamelen wordt dan om 18:00 op station Utrecht Centraal. Van daaruit loopt men naar de Rembrandt om de kaarten te halen. Om 18:50 begint de film en duurt waarschijnlijk tot 21:30. Eventueel is er nog een
mogelijkheid om vooraf gezamenlijk te gaan eten.

Mocht je interesse hebben, dan kun je je aanmelden door hem op het forum een berichtje te sturen. Aanmelden kan tot en met vandaag of totdat de plaatsen op zijn. Mocht er erg veel animo dan worden er meer stoelen gereserveerd.

Op het forum kun je zien wie zich al hebben aangemeld. Mocht je nog geen toegang tot het forum hebben of je wist niet dat the Federation een forum heeft, dan moet je zeker een kijkje komen nemen!

We wensen iedereen die zich al heeft aangemeld of gaat aanmelden veel kijkplezier!

** Update* Op het forum wordt ondertussen druk besproken of donderdagavond haalbaar is. Wil je zeker weten dat je mee kunt doen, dan nodigen we je van harte uit om aan de discussie deel te nemen!
Geplaatst om 11:13u op 29/06/2005 door Data

Reacties

Stoney3K schreef:

Misschien dat ik even als reactie de update kan doen: Wegens zeer belangrijke tentamenverplichtingen die ik een beetje onderschat heb is het bioscoopbezoekje verzet naar volgende week. Op het forum is de dag nog ter discussie, maar waarschijnlijk wordt het dinsdagavond om het zelfde tijdstip. Dit komt ook gunstiger uit met scholieren die met lessen, proefwerken of examens zitten sinds volgende week de vakantieperiode begint.

30/06/2005 13:15u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....