Threshold

THRESHOLD
Een aantal observatoria volgen een object als het vanuit de ruimte neerstort op de aarde.
Alles lijkt normaal, totdat het plotseling twee keer van koers veranderd. Op dat moment wordt Dr. Molly Anne Caffrey en een team van specialisten ingeschakeld om het verschijnsel te onderzoeken.

De bemanning van een schip komt in aanraking met het object en daarna beginnen zich vreemde dingen af te spelen op en rond het schip. Het team moet de vragen oplossen: is het een buitenaards wezen? een schip? een virus of zelfs een invasie? Ze tasten eerst volledig in het duister, totdat de teamleden, met elk hun specialisme samen tot een vreselijke conclusie komen.

Brent Spiner

Een van de spelers in deze serie zal de Star Trek fans bijzonder aanspreken: Brent Spiner is terug. Hij speelt een forensische microbioloog Nigel Fenway welke zijn interesse heeft verloren in zijn beroep, totdat hij betrokken raakt in dit incident. Een onrustig, confronterende man die zijn eigen regels naleeft.

Carla Gugino

Carla Gugino speelt de rol van Dr. Molly Anne Caffrey. Zij heeft de “Threshold strategie” uitgevonden. Een stappenplan voor als de mensheid ooit in aanraking komt met buitenaards leven. Zij moet het team bij elkaar houden om elke uitdaging en elke stap van haar plan voorbij te streven.

Brian van Holt

Brian van Holt speelt een militair die maar een opdracht heeft: bescherm het leven van Dr. Molly Anne Caffrey tegen elke prijs. Hij zal hun team in elke missie militair ondersteunen.

Rob Benedict

Rob Benedict speelt Lucas Pegg, een ruimte ingenieur. Hij heeft onder andere een groot probleem om het hele project verborgen te houden voor iemand die hem zeer lief is.

Peter Dinklage

Peter Dinklage speelt Arthur Ramsey. Hij is een taaldeskundige, is gek op drank en vrouwen en neemt regelmatig zijn teamleden op de korrel.

Charles S. Dutton

Charles S. Dutton speelt J.T. Baylock. Een NSA veiligheidsadviseur. Hij moet er alles aan doen om het project “Threshold” lopende en vooral verborgen te houden.

De preview aflevering was in ieder geval veelbelovend. Een aflevering met een vleugje van alles: War of the Worlds, X-Files, Alien en Spiner op zijn best. Hopelijk zal snel blijken of deze serie zijn bestaansrecht heeft in de USA. Het heeft mij in ieder geval even voor de buis gehouden.

See ya out there....
Geplaatst om 23:29u op 14/09/2005 door Alf

Reacties

Nog geen reacties

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....