Gastenlijst Galileo 7 gewijzigd

De organisatie van Galileo 7 heeft een knappe prestatie neergezet: het wegvallen van sterren William Shatner, Menina Fortunato en Ron B. Moore wordt gecompenseerd door drie andere sterren: Jonathan Frakes, Bobbi Sue Luther en Robert HallDegenen die de Galileo Website en het Federation Forum in de gaten hebben gehouden wisten het nieuws al: William Shatner kan wegens verplichtingen toch niet verschijnen op de komende Galileo 7 conventie. Ondanks het feit dat het altijd erg moeilijk is om op korte termijn nog een andere ster uit de show te boeken, is de organisatie van Galileo 7 hier in geslaagd: Jonathan Frakes zal zijn opwachting maken, en tevens zal hij deelnemen aan de handtekeningensessies en de foto sessies!
Daarnaast moest de organisatie helaas ook op zoek naar een vervangster voor Menina Fortunato. Maar de liefhebbers van Orion Slave girls zullen niet teleurgesteld zijn: Bobbi Sue Luther zal haar plaats innemen. Liefhebbers van 'Enterprise' zullen haar natuurlijk graag eens in levende lijve ontmoeten!
Ook Ron B. Moore moest helaas afzeggen, maar dit betekent gelukkig niet dat de Enterprise Blues Band niet zal spelen. Bovendien is als vervangende gast Robert Hall voor het weekeinde geboekt. Robert is verantwoordelijk voor de Make-up en maskers in TV-shows als Angel, Buffy en Firefly. Hij zal verschillende maskers meenemen die te bewonderen zullen zijn tijdens de Art-Show. Bovendien zullen een aantal van deze maskers geveild worden. Een uitgelezen kans voor Angel of Buffy fans!

Het is natuurlijk jammer dat we William Shatner, Menina Fortunato en Ron B. Moore moeten missen. Maar Jonathan Frakes, Bobbi Sue Luther en Robert Hall zijn zeker een fantastisch alternatief!

Meer informatie over het programma is te vinden op de Galileo 7 website
Geplaatst om 18:22u op 19/09/2005 door Data

Reacties

Nog geen reacties

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....