Screenheroes VIP-Party afgelast

Bezoekers van Screenheroes kregen vanavond helaas slecht nieuws: De aangekondigde VIP party is afgelast!

De party zou officiel vanaf 20:00u tot in de vroege uurtjes plaats gaan vinden. Helaas kwamen de enthousiaste fans en acteurs voor gesloten deuren te staan. De organisatie heeft nog geen verklaring kunnen afgeven voor de afgelasting en verwijst bezoekers momenteel door naar de website voor meer informatie. Daar is op dit moment ook nog geen nadere info te verkrijgen.

De fans zelf hebben het slechte nieuws heel positief verwerkt. Hoewel ze teleurgesteld en begrijpelijkerwijs ook boos zijn, hebben een aantal fans besloten om er dan samen maar een gezellige avond van te maken.

Mogelijk dat er in ieder geval op zondag een nadere uitleg zal komen. We zullen jullie op de hoogte houden!

Update 22:21
Betrouwbare bronnnen geven aan dat het evenement zondag in ieder geval gewoon doorgaat

Update 23:00
De Screenheroes website geeft aan dat het evenement morgen gewoon doorgaat. Nadere informatie over waarom de VIP party is afgelast kan men wegens juridische omstandigheden nog niet geven maar gedupeeerden kunnen zowel morgen bij de informatiebalie als via e-mail contact met de organisatie opnemen
Geplaatst om 21:29u op 24/09/2005 door Data

Reacties

Martin schreef:

Nou het was wel jammer, maarja niks aan te doen. Eerst maar eens zien wat nu de werkelijke reden was waardoor het niet door ging. We krijgeen gelukkig wel de Vip kosten terug. De rest van de dag was wel geslaagd en er leuk.

24/09/2005 21:38u

BajorRon schreef:

Wij zijn net terug van Screenheroes. Inderdaad, VIP party afgelast om onduidelijke redenen, althans er werden ons verschillende verhalen verteld, geen van alle door het bestuur: eerst door de beveiliging van het jaarbeurscomplex en vervolgens door een paar vrijwilligers die ons ook niks konden vertellen.
We moeten afwachten of de conventie morgen nog door gaat, en hopelijk staat dat vanavond of morgenochtend op de eerder genoemde website die momenteel op Under Construction staat.
Is dit bijzonder? Nee, althans niet in het buitenland, daar is dit vaker vertoond. Wel is het een negatieve primeur voor Nederland.

24/09/2005 21:44u

Stoney3K schreef:

Hier dus met de Dutch Stargate mensen een kleine afterparty geproduceerd... We waren eigenlijk niet verbaasd dat dit zou gebeuren. Waarschijnlijk krijgen we ons geld ook niet meer terug maar we zullen zien... shit happens.

24/09/2005 22:12u

BajorRon schreef:

Betrouwbare bronnen geven aan dat het doorgaat? Sorry, maar gezien onze ervaring vanavond wil ik dat alleen van de organisatie zelf horen.

24/09/2005 22:16u

BajorRon schreef:

Op de Screenheroes website is nu ook aangekondigd dat het morgen gewoon doorgaat...

24/09/2005 22:47u

dacia schreef:

hallo!!!
zijn er hier mensen die naar screenheroes zijn geweest en die net als ik verbijsterd zijn over de fouten die er zijn gemaakt door de organisatie? de aankleding was een aanfluiting, de acteurs werden als derderangs behandeld, de reclame vooraf was enorm slecht en de opkomst ds veel te laag voor sterren van dit formaat. ze zaten zicht te vervelen en er werd niemand iets uitgelegd. we moesten het van een ster zelf (Julie Caitlin Brown) horen wat er allemaal mis was gegaan! geldproblemen, dingen niet betaald....weet het niet allemaal precies , maar het STONK wel het hele zaakje. het had zooooveel beter gekund allemaal. de sterren en ook de fans verdienen meer dan dit!
kan me voorstellen dat deze acteurs het gehad hebben met ons landje( althans de organisatie Minifix dan)
maar als we zo terug willen volgend jaar dan zal het anders moeten en moeten we ook kunnen waarmaken wat we beloven. als ik er verstand van had zou ik het willen opzetten, maar dat heb ik niet. zijn er nog mensen met ideen,reacties, toevoegingen, andere kijk op zaken, etcetera....?????
ik wacht met spanning af!

27/09/2005 18:58u

BajorRon schreef:

Tja, eerlijk gezegd begin ik een heel ongemakkelijk gevoel te krijgen gezien het verdwijnen van zowel de Screenheroes site als de website van Groupe Minifix zelf, en wel met hetzelfde testbeeldje als overblijfsel.

27/09/2005 20:31u

dacia schreef:

ik heb de hele dag op websites zitten checken en nu is het duidelijk: de organisator heeft de boel gewoon opgelicht.medewerkers van hem brengen dit aan het licht:
IK CITEER:
“ Ik wil met klem benadrukken dat de grote schuldige de man is die zich voordeed als meneer Robert de Graaff. De andere twee organisatoren treft alleen blaam in die zin dat zij hooguit naef zijn geweest en zich door Robert de Graaff een droom hebben laten aansmeren. Een droom waar alle medewerkers in wilden geloven - een droom van een prachtshow die zijn weerga niet kende. Robert en Robert alleen is verantwoordelijk voor het debacle dat zich afgelopen weekend heeft afgespeeld in en om hal 5 van de Jaarbeurs.”

DIT KWAM IK DUS TEGEN OP EEN ANDER FORUM.gaan we hier iets mee doen of laten we de sterren in de kou staan?ze schijnen zwaar kut behandeld te zijn, maar zijn gebleven voor de fans. geld voor het goede doel was er niet meer volgens mij, de websites zijn uit de lucht en die werden allen beheerd door Robert de Graaff.
ook hij is spoorloos!
gaat dit in de doofpot of gaan we dit rechtzetten? voor onszelf en zeker voor onze helden?
voor meer informatie, vraag ernaar hier op het forum of mail me: dacia_van_buuren@hotmail.com

ps; ik ben maar een leek, weet dus niet alles exact en precies, maar ben niet van plan het erbij te laten zitten.daarvoor zijn de sterren die er waren me teveel waard!!!
hoop van jullie te horen.
eer:

27/09/2005 21:00u

GoEnterprise schreef:

Dit is belachelijk, het wordt raarder met het uur!
Het kan natuurlijk wel dat ze door alle kritiek enzo de stekker er ff hebben uitgetrokken voor een dagje ofzo

27/09/2005 22:38u

TPol schreef:

Mijn PC kan nu dus helemaal geen verbinding meer krijgen met de site van SH. Gister dat test beeldje. Gister ochtend kreeg ik nog wel netjes een read receipt dat mijn mail met daarin een verzoek om teruggave VIP party kosten en 9 muntjes. Maar nu is de boel helemaal verdwenen en krijg ik het sterke gevoel dat ik opgelicht ben, en de andere fans en acteurs met mij! Ik vraag mij dan ook af of er juridisch iets te doen valt, de gedupeerde is namelijk wel degelijk een aanwijsbare groep. gedupeerde fans en acteurs zouden hierbij mekaar zelfs misschien kunnen steunen...Ik ben zelf alleen geen jurist dus de ins and outs hiervan ken ik niet. ER zou bijv wel met een grote groep fans aangiften gedaan kunnen worden....denk ik? Dit zijn mijn hersenspinsels hierover en ik wil best uitzoeken wat er gedaan kan worden. PM me maar prive als daar serieuze belangstelling voor is.
Grz Cailin

28/09/2005 12:37u

CS2005 schreef:

SCHANDALIG en JAMMER

Voor de eerste keer als ECHTE fan van Buckrogers,A-Team,Startrek,Starwars naar screenheroes en dan JA EEN FANTASTICHE DAG EN ZENUWACHTIG met de acteurs of foto's enzo wel duur maar het was het waard maar dan.......

Het geweldige gevoel is weg....IK SCHAAM ME DOOD ALS NEDERLANDER voor wat die organisatie minifix heeft geflikt bij mijn JEUGD HELDEN van toen zoals ik dat allemaal lees op de forums...Het liefst zou ik mn excuses er voor maken bij de acteurs......kon niet geloven toen ik het allemaal hoorde en las...HOOP DAT ZE OOIT nog eens terug willen komen die JEUGD HELDEN.......

28/09/2005 19:55u

BajorRon schreef:

Tja, en het ergste is: we kunnen als bezoekers nergens heen. Want men heeft wel acteurs geleverd en tegenover de betalende bezoekers heeft men gewoon zijn plicht gedaan. Dat excuses maken tegenover de acteurs....dat hebben we zondag inderdaad zelf maar gedaan en dat werd zeer gewaardeerd.

28/09/2005 21:48u

CS2005 schreef:

Beste Bajoron,

Mag ik vragen in welk idee/opzicht ik het moet opvatten hoe jullie de acteurs toch een soort excuses hebben gemaakt.Mischien dat ik zelf dan ook een beter gevoel erover kan krijgen over hoe het nu precies is afgelopen voor de acteurs.Hoe was de gewaardeerde reactie ongeveer van de actuers bijv. het blijft me maar bezig houden in mn hoofd “als de acteurs maar geen afstandelijk gevoel hebben gekregen over nederlanders als FAN VAN HUN in het algemeen”......

greetz

28/09/2005 22:33u

TPol schreef:

Hoi Bajorron
Ik denk dat we als bezoekers wel degelijk ergens heen kunnen, we hebben immers geld betaald voor een dienst die we niet gekregen hebben. En er heeft ook nog geen restitutie plaats gevonden, en op E-Mails word niet geantwoord.

29/09/2005 12:28u

dacia schreef:

hallo allemaal maar weer! ik had gedacht dat de frustratie zou zakken, maar ik word alleen maar kwader. alle initiatieven zijn enorm goed; spijtbetuigingen sturen naar sterren, aangifte doen, noem maar op. voordat er op diverse fora bekend werd dat mensen programma's als OPGELICHT inschakelen wilden, had ik dat maandag al gedaan. OPGELICHT, Peter R de Vries, Jensen (omdat die aanwezig waren zondag), Veronica....enz...
ik laat het hiet absoluut niet bij zitten en ben ook niet van plan om maar af te wachten wat er verder gebeurt. het zit me zo hoog!! ik ben al jaren fan van met name The A team,Buck Rogers en Battlestar Galactica en nu ik persoonlijk contact heb gehad (ik kreeg een complete VIPbehandeling van ze)
zijn mijn jeugdhelden me nog zoveel meer waard. ik had mijn dochter van 10 bij me, die doof geboren is en nu met een gehoorapparaat kan horen. mensen als Richard Hatch, Dirk Benedict, Noah Hathaway en noem maar op reageerden zo leuk en spontaan op mijn dochter. Dirk vertelde hoe zuinig ik op haar moest zijn en vroeg van alles over haar. Noah kwam haar elke keer knuffelen en kwam bij de Mc Donalds beneden bij ons zitten. (wilde hij zelf eten halen of MOEST hij van ellende??)
Richard bleef zeggen “how cute she is” en schreef dat ook op een foto, hij kwam ook steeds knuffelen met haar en kwam persoonlijk afscheid nemen. andere sterren zaten te geinen met haar en Herbert Jefferson jr. deed tikkertje met haar door de zaal.Gil Gerard nam haar op schoot en trok gekke bekken met haar!! beiden zijn we nog steeds onder de indruk van alles en ik vind het onvergeeflijk wat er is gebeurd. er MOET aangifte worden gedaan en dit moet goedgemaakt worden. is er geen mogelijkheid om op n of andere manier iets weer op poten te krijgen voor volgend jaar? zijn er geen mensen die verstand van zaken hebben? kunnen we de handen niet ineen slaan en ZORGEN dat er volgend jaar een con is waarbij we dit gaan goedmaken met de sterren en de fans?kom op mensen!! sommige sterren zijn de jongste niet meer...hoe lang gaan we zitten duimendraaien en hopen dat we ze ooit nog ergens zien? makkelijk om te wachten tot er een goeie con komt. we hebben iets goed te maken met ze. hoewel wij allen gedupeerd zijn , zijn dit de mensen die onze aandacht verdienen en moeten weten hoeveel ze voor ons betekenen.
sorry, ben erg emotioneel en driftig. hoop dat jullie me begrijpen: mijn jeugdhelden (en doordat ik steeds video's keek en mijn dochter dus meekeek) ennu mijn dochters helden, hebben mijn dochter iets onvergetelijks gegeven.zij heeft een moeilijke tijd op dit moment met haar handicap (prepuberen, gevoel anders te zijn,onzeker...) en door deze mensen straalt ze de hele dag.ik zit hier te janken nu omdat ze dit nooit zullen weten. en alleen daarom al zou ik ze terug willen zien. dat willen we allemaal toch wel? er moet iets te realiseren zijn. vele handen maken licht werk. kunnen we niet iets proberen op te zetten????

29/09/2005 19:51u

CS2005 schreef:

Beste Dacia

Begrijp precies wat je dus bedoelt.Mag dan verder geen kinderen hebben,maar voor me zelf waren ook dit mijn helden van toen (ben nu 31).Kan zelf ook wel janken om wat er gebeurt is voor “de gasten”.Zou graag persoonlijk aan de acteurs mijn mening over het geheel geven en dan maar HOPEN dat ze ooit nog eens terug willen komen, en geen verkeerde dingen denken over “nederlanders”.....Maar het gevoel waar je het over hebt begrijp ik dus helemaal.........(dacht eerst dat ik de enigste was die er dus nu al een hele week met een rot gevoel loopt over wat de acteurs wel niet denken van dit alles) groetjes Marc van den Broek (Breda)

29/09/2005 20:22u

BajorRon schreef:

@CS2005: wij hebben afgelopen zondag een rondje langs de acteurs gemaakt en gezegd hoe vervelend we alles vonden en dat we namens alle Nederlandse fans excuses maakten voor deze gang van zaken.

Ik blijf het zeggen: maak je nou niet al te druk over de acteurs, die zijn echt wel wat gewend. Natuurlijk is het enorm vervelend en zo, maar acteurs zijn zo ongeveer de meest veerkrachtige en flexibele mensen die ik ken. Ze moeten gewoon wel in hun vak. Het leven in Hollywood is kei- en keihard en alleen al het feit dat zij bijna allemaal besloten om terug te komen op zondag zegt wat mij betreft genoeg.

Wij zien hen graag als 'sterren' maar het zijn stuk voor stuk hardwerkende mensen met hart voor hun vak en hart voor hun fans. En ik denk dat zij het momenteel nog erger voor ons vinden dan wij voor hen.

Bovendien hebben vele acteurs wel hele goede ervaringen met andere Nederlandse conventies (Utopia bijvoorbeeld) en dat telt ook mee. Ik denk dat dat wel los gaat lopen. Als je verder wilt praten stuur me dan even een E-mail op rb.rumley-vangurp@planet.nl, eigenlijk is deze plek niet geschikt voor een discussie. Ik zit anders ook op Collectiblez.

29/09/2005 21:09u

CS2005 schreef:

Beste Bajorron

Bedankt voor je reactie mijn hart is een geruster gesteld...

groetjes

Marc van den Broek

29/09/2005 21:31u

dacia schreef:

kreeg persoonlijk email van Richard Hatch.ik schreef hem om persoonlijke redenen, maar heb hem laten weten hoe rot wij als fans het vonden dat het zo gelopen was allemaal.
het is een heel emotionele mail, erg persoonlijk, maar ik kan een klein stukje met jullie delen, waar sommigen van jullie misschien iets aan hebben.
Richard schreef:

“And don't worry about the convention, we all came out of that in good shape. And I personally will return to the Netherlands again as It's beautiful there and full of very down to Earth and friendly people.”

misschien betekent dit iets voor sommigen van jullie!

30/09/2005 19:41u

BajorRon schreef:

Dit is precies wat Richard ook tegen ons gezegd heeft op zondag. Ik zou me daar dus echt geen zorgen over maken!

30/09/2005 20:03u

Comicman schreef:

Dank je, dacia, voor je laatste post.
Ik heb zelf ook het geluk gehad even met Mr. Hatch te mogen kletsen, en ik moet zeggen dat ik alleen maar meer onder de indruk van deze man ben geraakt.
Ik las al vaak zijn boodschappen aan zijn fans op z'n site, en vond altijd al dat hij super positief is en zich 100% inzet voor waar hij in gelooft.
Hierdoor zie ik de toekomst wat betreft acteurs die naar nederland komen rooskleurig in.
En wat betreft je commentaar over de handen ineen slaan, en laten zien dat we hier in ons kleine landje OOK een geweldig evenement kunnen creeeren, als fans zijnde, ik sluit me hierbij volledig aan. Een evenement voor de fans, DOOR de fans. Dat was met SH ook de bedoeling (veel vrijwilligers zijn ook fan), maar we hebben allemaal de deksel zwaar op onze neuzen gehad.
Mochen er ooit concrete plannen komen voor zo'n evenement, door ons allemaal op poten gezet, help ik graag een handje mee (ben aardig handig met tekenwerk, dus wat betreft promo artwork/aankleding in de vorm van karikaturen voor bij de acteurstafels - voor artwork voorbeelden zie mijn site).
We mogen trots zijn op onszlf dat de acteurs zo positief over ons denken, dat al die ellende van SH voor hen toch een beetje wegvalt omdat ze zich in ons midden gerespecteerd en gewaardeerd voelden, zoals het hoort!

Groetelarij,
Martijn

30/09/2005 23:39u

BajorRon schreef:

Sorry, maar dat voor de fans door de fans zie ik helemaal niet zitten en zeker niet na het SH debacle. Ten eerste vind ik dat al meer dan genoeg mensen zichzelf enorm belangrijk zitten te voelen omdat ze wegens de gezelligheid een beetje zitten te vrijwilligen op een conventie en ten tweede is conventies organiseren een vak en een behoorlijk moeilijk vak ook, zo blijkt nu. Zelfs mensen met de ervaring van een Echo Base konden niet voorkomen dat SH een organisatorisch fiasco werd en dat geeft gewoon aan hoe moeilijk het is. Er zijn hier in Nederland een paar organisaties die goede conventies organiseren, daar steeds meer ervaring in krijgen en dus een steeds beter produkt weten te leveren, omdat ze inmiddels weten wat daarbij komt kijken. Ik denk dat niemand zit te wachten op weer een amateuristisch georganiseerde bende die het imago van Nederland als conventieland nog een keer naar beneden haalt. Ik zou je eigenlijk aanraden om je op zich interessante ideeen bij een van die organisaties neer te leggen.

01/10/2005 11:47u

Comicman schreef:

Nou, het was niet zozeer mijn idee, maar een idee van een ander waar ik over opmerkte er graag mijn diensten aan te willen verlenen, mocht iemand er ooi aan beginnen.
Niet om belangrijk te doen, zo zit ik niet in elkaar, maar puur omdat me het leuk leek te doen, en om mijn passie te delen met andere gelijksgezinden.

Je hebt natuurlijk gelijk dat er diverse organisaties zijn hier in Nederland die er vergevorderde ervaring mee hebben dit soort evenementen op poten te zetten, en dus beter gekwalificeerd zijn.
Niemand wil nog zo'n zooi als SH meemaken, ik zeker niet.

Het enige dat ik wil uitwijzen is iets, waar Richard Hatch zich zelf al jaren sterk voor maakt over te brengen aan zijn fans: elke droom is het waard om gedroomd te worden, en in staat gerealiseerd te worden als je je er maar voledig voor inzet, hoe moeilijk dingen soms ook lijken te zijn.

01/10/2005 12:20u

BajorRon schreef:

Helemaal mee eens: elke droom is het waard gedroomd te worden. Maar sommige dromen moet je zelf in dromenland laten en hun verwezenlijking aan anderen overlaten, is mijn ervaring. Een stuk zelfkennis over wat wel en niet tot je mogelijkheden behoort is heel nuttig.
Wij denken zelf ook af en toe na of we niet zelf eens iets kunnen organiseren.
Wij hebben zelf ook ideeen wat we dan zouden willen doen. Maar dan komt de reality check (ik werk als project manager): kunnen we dat nu echt wel? En ik heb dan gewoon mijn twijfels, omdat er heel veel bij komt kijken en er heel veel onzekerheden zijn.

01/10/2005 12:46u

Comicman schreef:

Je hebt volkomen gelijk.
Anyway, het is allemaal nog maar een droom, wie weet of hij ooit werkelijkheid zal worden.
Zo ja, zou het naief zijn het geheel aan te pakken zonder er ook maar 1 iemand bij in de hand te nemen die geen vroegere ervaring heeft met dat soort dingen.
Plus iemand die de rest weer even met beide benen op de grond zet, als we de boel weer een beetje uit de hand laten lopen.
Dus bij deze, BajorRon, ben je aangenomen! ;-P

01/10/2005 12:52u

dacia schreef:

heel begrijpelijk dat er twijfels zijn of je iets dergelijks kan organiseren. het is onmogelijk om te denken dat dit eenvoudig zal zijn. de wil is er wel, maar de middelen? sinds ik een persoonlijke mail van Richard Hatch heb ontvangen en ook contact heb met Gil Gerard op persoonlijke basis, denk ik echter dat alles mogelijk is. Richard zei het zelf: You can achieve whatever you set your mind to.
and daar geloof ik nu heilig in. ik heb meerdere wonderen mogen meemaken, ook al heb ik meestal pech in het leven.
niet geschoten is altijd mis, zeg ik maar weer!
ik hou me aanbevolen wanneer er wel acties worden ondernomen.

02/10/2005 14:02u

CS2005 schreef:

Beste Dacia heb je mijn mail nog ontvangen op je hotmail account....want vond je van de foto's of heb je niets ontvangen......sorry dat ik dat via deze weg doe want ik had verder niets meer van je vernomen dus weet ik niet of het naar het juiste e-mail adres is gegaan...

Groetjes

Marc

ps: allemaal bedankt voor de mensen die zich nu echt ingezet hebben om hoe zal ik het zeggen een beter gevoel voor de fans te creeren door contact te hebben gehand met de acteurs e.d

02/10/2005 19:30u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....