Voor al uw Trek spullen The Federation Open Dag

In aanloop naar onze open dag vertellen we alvast wie de dealers zijn die deze dag komen. En zoals alles bij The Federation gewoon en gezellig, dus bij hun voornaam: Willem, Robert, Suzy en Marco.
Voor onze jaarlijkse open dag hebben we een hele mooie locatie gevonden: Zalencentrum de Brug in Reeuwijk. Een glimp van het programma vind je hier. Ga er maar van uit dat we, in het kader van ons 5 jarig jubileum, er een gezellig feest van te maken met o.a.:

Willem

Naast het wervelende programma op onze open dag zullen we op 25 juni ook tijd besteden om afscheid te nemen van Willem Goverde, die na 12 jaar zijn merchandise activiteiten beeindigd. Fans die op Federation bijeenkomsten zijn geweest kennen Willem al vanaf de eerste dag van de oprichting van de Fanclub. Op onze bijeenkomsten was hij bijna altijd aanwezig als een van onze vaste dealers waar fans voor al hun merchandise wensen terecht konden. Van het gewone tot het zeer zeldzame; Willem had het wel bij zich of kon het leveren. Daarnaast is Willem de vertegenwoordiging van Paramount geweest en kon hij ons zowel tijdens als buiten onze bijeenkomsten steeds op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes op het Star Trek front, en bracht hij ook altijd een leuk presentje mee voor de aanwezige fans! Willem's historie op het gebied van Star Trek begon al in 1994, toen vele fans hem bij zijn winkel in Schiedam bezochten. We kunnen dus met recht stellen dat we afscheid gaan nemen van een echte ouwe rot op Star Trek gebied. We zijn dan ook erg trots op het feit dat hij dit afscheid bij The Federation wil gaan vieren!

Willem schreef zelf het volgende:
“Zondag 25 juni is voor mij een hele bijzondere dag. Het is namelijk de allerlaatste keer dat ik met mijn bedrijfje Williams op een meeting sta. Sinds 1994 is Williams voor vele van jullie een begrip op het gebied van Star Trek merchandising. Nu na ruim 12 jaar is het mooi geweest. De Federation zit van de oprichting in mijn hart en beschouw jullie meer als familie dan al klant. Daarom zal op 25 juni de laatste restanten van mijn voorraad voor inkoopprijzen speciaal voor jullie te koop zijn. Ik hoop dat vele van jullie even gedag komen zeggen en meteen profiteren van de vele koopjes! Graag Tot Ziens op 25 juni in Reeuwijk op de Open dag! ”

Robert

Fantastic Voyage is ontstaan uit een uit de hand gelopen verzamelwoede. Zij zijn liefhebber van SF, waaronder Star Trek, Star Wars, B5, Transformers, AliŽns e.d. Zij zoeken overal naar leuke verzamel items zowel voor henzelf als voor de verkoop. Op deze manier maken zij het verzamelen een beetje betaalbaar. Je vind Fantastic Voyage alleen op conventies en beursen. Zij bieden diverse merchandise, comics, magazines, CCG en Trading cards te koop aan (dus vergeet je lijsten niet mee te nemen).

Suzy

Suzy is van Magic Galaxies, nederlands enige tweedehands boekhandel helemaal gespecialiseerd in engelstalige science fiction en fantasy boeken. Magic Galaxies is eigenlijk ook weer een uit de hand gelopen hobby. Suzy koopt haar boeken in Engeland en America. Zij proberen een zo goed mogelijk selectie boeken aanbieden. Naast fictie zijn zij gespecialiseerd in Star Trek, Star Wars boeken maar ook hebben ook boeken over andere science fiction series, films, niet alleen tweedehands maar ook nieuw. Daarnaast zijn zij gespecializeerd in fantasy art boeken. Op de open dag is er natuurlijk een extra grote selectie van Star Trek boeken.

Marco

En als laatste is de regelmatige bezoekers van Federation bijeenkomsten onze donateur Marco al regelmatig tegengekomen. Leuke, algemene, Star Trek merchandise zoals figuren en modellen, voor iedereen wat!


Geplaatst om 08:50u op 24/05/2006 door Jan

Reacties

Robbie schreef:

Woohooo vakantie geld is bijna binnen. Willem, Robert, Suzy en Marco bereid je voor.....

24/05/2006 10:27u

Jan schreef:

Nou Suzy en Willem sta maar vast in de startblokken!

24/05/2006 20:46u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....