Op de Open Dag door fans aangeboden

Graag belichten we dit keer een ander aspect van The Federation's slogan 'vr de fans, dr de fans'. Op de Open Dag kan je namelijk spullen kopen die door andere fans worden aangeboden. En deze donateurs, Kira en Ilana, stellen zichzelf en hun spullen dan ook graag alvast voor.Kira stelt zich voor
Mijn naam is Kina Hospers en ik ben 36 jaar. Ik ben zowat geboren als sci-fi fan want ik kan me niet herinneren dat er ooit een tijd was dat ik sci-fi niet kende of leuk vond. TOS is en beetje voor mijn tijd, maar Star Trek boeide me vanaf dat TNG in nederland te zien was. Het Star Trek virus sloeg echter pas toe toen DS9 kwam en vanaf dat moment brak ik het pootje van de N en ging ik door het leven als Kira. Ik ben een verzamelaar en heb in de loop van de tijd hele leuke Star Trek en ander sci-fi dingen op de kop kunnen tikken. Omdat ik heb besloten mijn collectie terug te brengen naar puur DS9 heb ik dus nu diverse Star Trek en overige sci-fi zoals Andromeda en Earth: Final Conflict (overigens ook van Gene Roddenberry) spullen te koop. De Federation Open Dag bied mij een uitgelezen kans om deze spullen aan fans aan te bieden van wie ik weet dat ze er net zo veel om zulen geven als ik. Daarom heb ik Federation om een tafeltje gevraagd en zien jullie mij 25 juni in Reeuwijk. Ik heb o.a. een beeld van het Kirk en Spock gevecht uit de Mirror Mirror aflevering, een beeld van de Kirk en Picard te paard scene uit de film Generations, DVD's, CD-Roms, Autographed Collector Cards en nog veel meer in de aanbieding. Te veel diverse zaken om allemaal op te noemen. Dus kom langs om de rest te bekijken, misschien iets te kopen, maar vooral om even te babbelen.

Hopelijk tot ziens,

Kira.
Ilana stelt zich voor
Groetjes uit Amstelveen! Ik ben Ilana, en samen met mijn zus Arwen (geen schuilnaam) heb ook ik een tafeltje op de Federation dag op 25 juni. We hebben dit vorig jaar voor het eerst gedaan en dat was zo gezellig dat ook mijn zus zich sindsdien helemaal bij de club gevoegd heeft. De Federation wordt gerund door zo veel leuke mensen, dat je daar geen nee meer tegen kan zeggen! Op ons tafeltje zul je het hele mooie en inmiddels bekende tekenwerk van Arwen vinden. Voorts wat originele foto's en magazines uit mijn collectie. Ik heb nog een heel aparte tevens originele schilderverzameling van Star Wars the Empire Strikes Back uit 1983. Er zitten 20 prints in, super mooi. Verder zullen we sci-fi DVDs en video's bij ons hebben, wat boeken en eventueel wat zines en misschien zelfs kostuums! Kom gewoon eens even kijken. We vinden het altijd gezellig om te babbelen, dat is nog belangrijker dan onze leuke spulletjes een waardig nieuw huis te geven.
Naast onze eigen tafel beheren wij ook de tafel van Utopia. Vraag ons dus maar alles wat je over Utopia zou willen weten en je kan bij ons ook de Utopia kaartjes en DVDs kopen.

Tot de 25ste!

Ilana

Geplaatst om 07:58u op 14/06/2006 door Jan

Reacties

Gowron schreef:

Ik zal zeker mijn oog werpen (en daarna weer oprapen) op jullie stands.

15/06/2006 01:35u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....