Alweer 5 jaar De Nederlandse Star Trek fanclub. Kom dus op 25 juni naar de Open Dag van The Federation.

Er wordt wel beweerd dat, als je iets met veel plezier doet, de tijd altijd veel sneller lijkt te gaan. Of dit altijd op gaat weten we niet, maar voor The Federation lijkt dit toch zeker het geval! Het is al weer dik 5 jaar geleden toen op 14 december 2000 de vriendenvereniging hun fanclub een officile status gaf en de Stichting The Federation een feit werd! Hoe dat er nu uit ziet kan je zien op de Open Dag.

null


Ook al werd de club in december 2000 officieel, het doel van The Federation bleef om te proberen om het principe van een vriendenclub zoveel mogelijk te blijven handhaven. Van hieruit volgde toen de nu bekende slogan: vr de fan, dr de fans. Iets waar we, ook nu na 5 jaar, nog best trots op zijn.

Als fanclub heeft the Federation belangrijke hoogtepunten gekend, waaruit is gebleken wat je allemaal met onze slogan kunt bereiken. Zo waren er, rond het uitkomen van Star Trek: Nemesis in een aantal bioscopen van Nederland speciale Star Trek marathon weekeinden, waarbij wij zowel in de planning als de uitvoering betrokken werden. Degenen die er aanwezig waren zullen zich waarschijnlijk nog wel de beruchte speciale Star Trek “Weakest link” quizzen herinneren (met voor de fans steeds zeer antrekkelijke prijzen) of de workshops waar men, als men even geen film meer wilde zien, in korte zijn een eigen PADD in elkaar leerde zetten!

Ook rond de release van de verschillende DVD boxen van Star Trek viel op hoeveel Federation donateurs actief mee hielpen om, bijvoorbeeld bij de V&D vestigingen, hier een speciaal tintje aan mee te geven.

Ook de websites en het forum van The Federation zijn de afgelopen jaren door zeer veel fans bezocht, en dankzij de verschillende webmasters en vrijwilligers heeft onze site ook steeds de juiste uitstraling gehad om de bezoekers te blijven aantrekken, en zelfs om donateur te worden!

Over donateurs gesproken: we mogen ons, nog steeds, zeer verheugen in het aantal donateurs, en de waarde die zij aan onze fanclub hechten! Het is bijvoorbeeld opvallend dat een groot aantal van onze donateurs jaar na jaar besluiten om lid te worden van de C-100 club, een groep van donateurs die The Federation met een ruimhartig geldbedrag willen steunen. Dat zij dit steeds weer blijven doen is voor zowel de vrijwilligers als het bestuur altijd weer een compliment, en de motivatie om vooral door te gaan!

Natuurlijk zien we als vrijwilligers en bestuur de fans ook graag samenkomen om samen te genieten van onze hobby. Daarom zijn de Members Only Meetings, Marathon weekeinden, LAN parties en natuurlijk onze Open Dagen voor ons altijd een feest. Niet alleen om te organiseren, maar zeker ook om op de dag zelf (mee) te genieten van het plezier wat de fans toch iedere keer samen weer weten te delen. Daarom kijken we ook weer vol plezier uit naar de komende Open Dag in Reeuwijk. Daar gaan we oude en nieuwe vrienden ontmoeten, en laten we de andere fans eens uitgebreid kennis maken met de Star Trek Beleving, The Federation way!.

Meer informatie over de Open Dag vind je hier.
Geplaatst om 06:57u op 20/06/2006 door Jan

Reacties

Robbie schreef:

Nog maar 5 daagjes........

20/06/2006 10:45u

Alf schreef:

Nee hoor. Nog maar:
4.248099390003445858595 daagjes

And counting

20/06/2006 22:11u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....