Chris Pine is ge-Kirk-ed

Vandaag is het goede nieuws naar buiten gekomen dat Chris Pine zal meespelen in de elfde Star Trek film als Kirk.

Al heeft Paramount dit nog niet bevestigd het is zeer aannemelijk dat Pine de rol zal spelen. De jonge Amerikaan zou een rol in de film “White Jazz” hebben laten schieten voor het karakter Kirk. Director Joe Carnahan schreef het volgende hierover op zijn website: 'The young man playing Junior Stemmons has opted to 'go where no man has gone before' and thus, had to bow out of White Jazz.'


Pine heeft een vrij kort maar heftig acteer verleden. In 2003 heeft hij ÚÚn aflevering ER gedaan en is inmiddels uitgegroeid tot een acteur die hoofdrollen naar zich toe kan trekken. Toch zijn sommige mensen teleurgesteld aangezien er eerder grote namen genoemd zijn, zoals Matt Damon en Tom Cruise.

Bron: Smokin' Joe Carnahan
Geplaatst om 09:09u op 16/10/2007 door Robbie

Reacties

BajorRon schreef:

Dit gerucht speelt voor zover ik weet al een tijdje, maar er is vooralsnog nog niets definitiefs gemeld op startrek.com (en tot die tijd blijf ik het als een gerucht beschouwen). Algemeen vraagje, zou je misschien standaard een bronvermelding willen opgeven? Als ik iets instuur wordt daar zeer terecht expliciet om gevraagd en het lijkt me een goed gewoonte om dat voor alle nieuwsberichten standaard zo te doen.

16/10/2007 09:53u

Merlin schreef:

Bron toegevoegd... Neem aan dat het de juiste bron is, het is de site van Joe Carnahan en de citaat staat er op. Overigens staat op IMDB wel dat Chris Pine “in talks” is voor Star Trek ... die talks zijn misschien nu afgelopen ?

16/10/2007 10:31u

Calastir schreef:

God alsjeblieft nˇˇˇit Tom Cruise; boycot die enge Scientology-mafketel, weg met 'm!!!

Dit is een betere keus, Chris Pine zal flink z'n best moeten doen om Kirk net zo onvergetelijk te spelen als William Shatner.

16/10/2007 13:03u

MiVo schreef:

Nou nou wat vriendelijker praten over Tom Cruise mag ook wel hoor

16/10/2007 15:38u

Calastir schreef:

Nee MiVo, dat kan ik niet omdat hij als meest vooraanstaand lid van Scientology veel be´nvloedbare fans voor deze sekte werft en zo in het ongeluk stort.

16/10/2007 15:58u

Robbie schreef:

Ik moet zeggen, Scientology ben ik minimaal mee bekend. Maar ik vind wel dat Tom Cruise wel heel erg afgebrand wordt door de Media. En wij mediaschapen gaan daar lekker in mee. Zo was deze man nog fantastisch en idereens beste vriend (en toen zat hij ook al bij Scientology) en nu is het opeens een engerd die niemand meer wil zien. Ik vind het best zwart/wit..

En trouwens, nie-mand, kan, Kirk, zo, On-ver-ge-te-lijk, spe-len, als, Wil-liam, Shat-ner....

16/10/2007 16:43u

BajorRon schreef:

Ik snap niet waarom we het bij dit nieuwtje ineens over Tom Cruise of Scientology moeten hebben.

16/10/2007 16:57u

Merlin schreef:

Vindt ik ook, verder met Chris Pine ...
CHiPs ster Robert Pine (vader van Chris) heeft meegespeeld in verschillende afleveringen van Voyager en Enterprise. Een andere CHiPs ster kennen we ook al: Michael Dorn. Alsdus chris-pine.org

16/10/2007 17:29u

Calastir schreef:

Nou ja BajorRon, ik ben gewoon opgelucht dat het uiteindelijk Chris Pine en niet Tom Cruise is geworden anders had ik als Star Trek-fan toch gewetensbezwaren gehad. Dat Kirstie Alley (Lt. Saavik) er ook lid van is, vind ik al erg genoeg.

16/10/2007 17:57u

Ellen schreef:

Ik probeer acteurs maar gewoon te beoordelen op hun acteerprestaties en niet op hun persoonlijke achtergrond, want dan is het einde zoek. Zo kan je naast religieuze voorkeur acteurs ook wel beoordelen op andere negatieve invloeden op fans, zoals drugsgebruik, alcoholverslaving, misbruik, geweld, overspel en ga zo maar door. Dan zou ik eerst een heel diepte-onderzoek moeten doen alvorens een film te kunnen gaan kijken.

16/10/2007 23:47u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....