Een geslaagd feestje!

De bioscoopvertoning van ' The Menagerie' in Pathť Buitenhof kan dank zij de samenwerking van de bioscoop met The Federation een geslaagd evenement genoemd worden!
De hele aankleding van de avond was dan ook prima in orde! Fans die de aflevering gingen bekijken betraden de bioscoop dan ook via een officiŽle rode loper, waar vrijwilligers van The Federation, gekleed in uniform van een van de series, ze een officiŽle begroeting gaven.

Daarnaast werden de bezoekers ook uitgebreid met de tricorder onderzocht. 20 personen werden bij deze controle even apart genomen en verrast met een speciale verrassing die ze bij de Federation clubtafel konden ophalen. Dit varieerde van een mooi TOS shirt of Speciale Star Trek Naslagwerken (Beschikbaar gesteld door Paramount) tot een heus Federation T-Shirt of vrijkaartjes voor de bioscoop (Beschikbaar gesteld door Pathť Buitenhof)

Na de entree kwamen de bezoekers in een speciale in Star Trek stijl ingerichte zaal, waar men onder het genot van een glas champagne kon bijpraten met de mede-fans, merchandise aanschaffen bij de tafel van Warp 9, zichzelf op de brug van de Enterprise kon laten zetten of eens goed kennis kon maken met The Federation.

Hierna kon men rond half 8 de grote zaal in, waar men kon genieten van trailers van Dark Armada, een speciale introduktie van Eugene Roddenberry over de HD versie van de het eerste seizoen en natuurlijk de aflevering waar men voor naar de bioscoop kwam: 'The Menagerie'. Hierbij liet de techniek ons even in de steek, maar gelukkig was dit snel opgelost en konden we met zijn allen van de aflevering genieten.

Ook na afloop kwamen de fans nog even gezellig bij elkaar in de speciale zaal, waarna men tenslotte tevreden naar huis ging.

Zoals gezegd een zeer geslaag evenement, wat we in de toekomst hopen te herhalen!

Op deze premiere zijn er natuurlijk foto's gemaakt, die je kunt vinden op de Federation Foto Galerij.

Ook heeft RTV West het verslag online gezet. De reportage is, net als de avond, leuk geworden!
Geplaatst om 08:05u op 21/11/2007 door Data

Reacties

Bajor Rules schreef:

Het was een gezellige en unieke gebeurtenis. En ik moet zeggen: indrukwekkend die opgepoetste TOS op het grote scherm.

21/11/2007 09:09u

Calastir schreef:

Het was leuk om met ons groepje van 10 in uniform langs de rode loper gasten te ontvangen en te 'scannen' met onze tricorders. Bezoekers leken het allemaal wel te waarderen.
Het was behoorlijk druk, volgens mij was de hele zaal wel vol met zo'n 200 gasten!

Maar de technische problemen hadden ze vorige week ook bij de premiŤre in CaliforniŽ valt op de officiŽle site te lezen: De welkomstspeech van Eugene “Rod” Roddenberry kwam te vervallen omdat de film automatisch startte en niet meer te stoppen was, en achteraf kon de zaalverlichting niet aan zodat mensen in het donker naar buiten moesten strompelen!

Dan viel het eigenlijk wel mee dat bij ons in Den Haag 5 minuutjes blauw scherm te zien was bij het intro-filmpje. Gelukkig konden ze de film nog een stukje terug draaien.

Ik was de enige met puntoren, dus de journaliste van RTV West stelde meteen een vraag toen ze die oren zag!

Hier is het RTV West audioverslag:
http://denhaag.rtvwest.nl/n...

21/11/2007 09:32u

Vox Sola schreef:

Het was fantastisch! Dit was mijn eerste keer bij een Star Trek Event en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Het geheel was ook leuk aangekleed. De ontvangst door Star Trek figuren (leuk hoor. bedankt!), de mogelijkheid een geinige foto te laten maken, de merchandise. Top allemaal. De film was geweldig. Zo heb ik deze afleveringen nog nooit eerder gezien. Wat een mooie kwaliteit, de vernieuwde muziek. Geweldig! Ook de sfeer was prima. Al met al een leuke belevenis. Ik hoop dat dit nog eens zo gedaan kan worden (de volgende opgepoetste dubbel aflevering wellicht?)

21/11/2007 10:00u

Eelco schreef:

Was zeker geslaagd Ik zal m'n best doen om vanavond de foto's in de galerij te zetten...

21/11/2007 10:44u

Calastir schreef:

Vandaag (hoogst waarschijnlijk) te zien op TV West nieuws op de volgende tijden:
13:00
14:00
16:00
17:00
18:25
19:00
21:00
22:00
23:00
Of anders naderhand op internet via 'uitzending gemist'.

21/11/2007 11:06u

MiVo schreef:

Het was fantastisch, ik was al zo'n 3,5 jaar niet meer in de bioscoop geweest. Beenruimte was voldoende, meer nog dan dat ik verwacht had, dus die angst was onterecht (de basis reden waarom ik niet veel naar de bioscoop ga, maar dat even terzijde).

Ik had de bioscoop nog niet gezien sinds de verbouwing, reuze handig dat je het als het ware in tweeŽn kan delen. Over de rode loper lopen was wel heel bijzonder, volgens mij sta ik er vreselijk op op de foto, maar dat zie ik wel als het online staat. Ik had even de angst dat ik toch niet naar binnen mocht, want zou al dat scannen van die trekkies niet nadelig zijn ?

Maar ik kwam er gelukkig doorheen, dus kan ik zonder problemen de trap naar boven nemen, waar het al zeer gezellig was, de champagne heb ik afgeslagen.

Ik moet nog steeds TOS in zijn geheel zijn, de twee afleveringen van gisteren kende ik nog niet. De Making of kijk ik normaliter altijd na de film, en niet vooraf, dus vond het een beetje jammer dat dit gisteren eerst te zien was, en toen pas de afleveringen.

Al met al toch een geslaagde avond, en zeker voor herhaling vatbaar.

21/11/2007 11:52u

Calastir schreef:

Ja, ik zou 'Amok Time' (mijn favoriete TOS-aflevering) wel eens op een groot scherm willen zien!

21/11/2007 11:55u

Calastir schreef:

Momenteel zend TV West nog het oude nieuws uit. De NIEUWE uitzendingen van TV West nieuws beginnen pas vanaf 17:00.

21/11/2007 13:17u

kira schreef:

OOk ik vond het een hele speciale avond leuke sfeer gezellige mensen ,En TOS op het grote scherm een hele gave ervaring, inderdaad voor herhaling vatbaar

21/11/2007 16:18u

Eelco schreef:

De foto's staan in de galerij: http://www.federation.nl/ga...

21/11/2007 22:50u

Calastir schreef:

We waren gisteren inderdaad op TV West nieuws en op Radio West. Op onderstaande link bij 'videoverslag' en 'audioverslag'.
http://denhaag.rtvwest.nl/n...

22/11/2007 09:11u

ruiter schreef:

Was een geslaagde avond. Leuk al die uitgedorste Trekkies. Jullie hebben je best gedaan, zag er leuk en verzorgd uit. Heb genoten.

Leuk om uitzending op grote doek te zien. Foto's zijn ook leuk, sta er nog ergens bij de entree op.. :S Nee, was leuk, zal er wat op hyves zetten met foto's (zal een nette bronverwijzing naar jullie website opnemen).

Ik heb de TV-West reportage ook gezien. Gaf een goed beeld.

Veel succes en plezier en wellicht tot een volgende keer!

22/11/2007 13:44u

Calastir schreef:

Ik heb net een verslag in het engels naar de officiŽle Star Trek website gemaild. Ik hoop dat ze het plaatsen!

22/11/2007 15:02u

GaiusBaltar schreef:

Weten jullie wat me nu zo opvalt? Al die foto's en zo verschrikkelijk weinig mensen staan er lachend of vrolijk op: alsof ze bij een begrafenis staan. Ik vind dat altijd zo jammer want getuige de beschrijvingen was het zeker de moeite waard. Waarom straalt men dan niet een beetje meer....

22/11/2007 19:32u

Calastir schreef:

Vreemd, want ik zie juist bijna alleen lachende mensen op die foto's. En dat was ook de sfeer. Warm, gezellig.

Misschien dat die paar foto's waar sommige mensen serieus kijken je meer opvallen?

22/11/2007 19:45u

boldy3851 schreef:

zal wel aan mijn pc liggen maar kan zowel het radio als het tv verslag niet afspelen opend wel een venster maar verder gebeurd er niks

22/11/2007 20:18u

GaiusBaltar schreef:

Ik heb alle foto's even bekeken en zie op ca. 10 van de 64 wat lachende mensen staan, de rest kijkt echt zo bloedje-ernstig.

22/11/2007 20:21u

ruiter schreef:

Gelukkig, mijn tanden zijn zichtbaar (http://www.federation.nl/ga...)

Weet je, als je zo staat te kijken en wat te wachten tot de voorstelling begint, en je hebt ff niets te zeggen tegen je partner, tja... dan krijg je gesloten bekjes en zo...

Niets meer dan lof voor de organisatoren!

P.S. Heb je ook alle lachende mensen opo de foto's in de bioscoopzaal zelf geteld?

22/11/2007 21:25u

Bajor Rules schreef:

Ik heb voor de zekerheid de foto's nogmaals bekeken, maar naar mijn mening is men toch behoorlijk vrolijk. Er wordt niet geschaterd en ok, de fotograaf zelf staat er nogal ernstig op, maar over het algemeen geven ze de sfeer goed weer: vrolijk en gezellig.
Voor ons 'deurwachters' was het echter zaak om enigszins ernstig de mensen te scannen en binnen te laten. Dat was nu eenmaal zo afgesproken. Maar ondanks dat vind ik die foto's ook niet ernstig.

22/11/2007 23:24u

Data schreef:

De foto's geven een goed beeld, en als straks de compilaties er bij staan wordt er een stuk meer gelachen. Ik telde er overigens 19

En mensen worden ook gefotografeerd terwijl ze voor het eerst zo verwend worden. Dan verbaas je je meer dan dat je nu direct een glimlach van oor tot oor hebt

En we misten Gaius met manlief natuurlijk, dat was wel een domper

23/11/2007 11:03u

Vox Sola schreef:

Heh, fijn, sta ik toch ook op de foto: 34, 54 en 55. Gelukkig niet zo herkenbaar...

25/11/2007 21:41u

Eelco schreef:

De montage foto's staan nu ook in de galerij...

26/11/2007 20:21u

Calastir schreef:

Ik ben de Vulcan engineer op de 5e montage foto. Hij is goed gelukt, ik gebruik 'm nu als achtergrond op m'n computerscherm.

27/11/2007 08:52u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....