Federation Nieuwjaarsborrel op 6 januari

Komende zondag, 6 januari, zal de Nederlandse Star Trek fanclub haar traditionele nieuwjaarsborrel voor donateurs en relaties houden. Dit zal van 14:00 tot 17:00 plaatsvinden in het bedrijfspand van “BEST Business IT Group” in Best. De uitnodigingen zijn verstuurd en de nodige zaken zijn geregeld. Het belooft weer een gezellige dag te worden!

De nieuwjaarsborrel is de perfecte gelegenheid om eens bij te praten met Star Trek fans, vragen te stellen aan de organisatie van The Federation en elkaar de nieuwjaarswensen geven. Dit kan allemaal onder het genot van een drankje (met of zonder alcohol) en een hapje. De nieuwjaarsborrel is in het leven geroepen om al onze donateurs, relaties en vrienden te bedanken voor de steun van het afgelopen jaar. Op de nieuwjaarsborrel zelf zullen we ook naar de toekomst kijken. Er zal besproken worden wat er van The Federation verwacht kan worden en wat haar doelstellingen zijn voor 2008.

Om het zo comfortabel mogelijk te maken zullen er pendelauto's worden ingezet vanaf station Best. Deze zullen rijden van 13:30 tot 14:00 en hierna op oproep. Ook zullen we er voor zorgen dat je na afloop netjes word afgezet bij het station. Hiermee hopen wij dat er een drempel is weg genomen en dat we jou kunnen verwachten op 6 januari. Natuurlijk is de toegang tot de nieuwjaarsborrel gratis!

Om iedereen van een drankje en een hapje te kunnen voorzien stellen we het op prijs als je je opgeeft via het e-mail adres info@federation.nl of via de infolijn: 06-28517452

Kom je met de auto, dan kan je op de volgende manier op de nieuwjaarsborrel komen:

- Rijdende op de A58 vanaf Tilburg neem je de afslag Best (7), en ga je aan het einde van de afrit links af, onder de snelweg door. Je rijdt dan op de Erica. Bij de 1e stoplichten rijdt je rechtdoor. Volg de verdere routebeschrijving aan het einde.

- Rijdende op de A58 vanaf Eindhoven neem je de afslag Best (7) en houd je rechts aan in de bocht. Hierna sorteer je bij de stoplichten links voor en sla je linksaf de Erica op. Volg de verdere routebeschrijving aan het einde.

- Rijdende op de A2 vanaf Eindhoven ga je eerst richting TIlburg (naar de A58) en naam je daarna de afslag Best (7) en houd je rechts aan in de bocht. Hierna sorteer je bij de stoplichten links voor en sla je linksaf de Erica op. Volg de verdere routebeschrijving aan het einde.

- Rijdende op de A2 vanaf 's Hetogenbosch ga je eerst Richting Tilburg (de A58 op) en neem je de afslag Best (7) en houd je rechts aan in de bocht. Hierna sorteer je bij de stoplichten links voor en sla je linksaf de Erica op. Volg de verdere routebeschrijving aan het einde.

- Rijdende op de A2 vanaf Eindhoven ga je eerst richting TIlburg (naar de A58) en naam je daarna de afslag Best (7) en houd je rechts aan in de bocht. Hierna sorteer je bij de stoplichten links voor en sla je linksaf de Erica op.

Vervolgens sla je bij de eerse afslag rechts af (de Maas op), en volg je deze weg totdat deze naar links over gaat in de Dieze en rechtdoor gaat als de Maas. Rijdt hier nog steeds rechtdoor. Aan het einde rij je dan tegen het pand van Best Business IT Group aan.

Voor de navigatiebezitters: het adres is 'De Donge 21, 5684 PX te Best'

Op de dag zelf zijn we telefonisch bereikbaar vanaf 13:00 op het nummer 0499-473700

Het rest ons alleen nog maar om iedereen zeer voorspoedig 2008 te wensen en hopelijk tot ziens op 6 januari!

Karl-Heinz, Rob, Roy, Jan, en Paul
Het bestuur van The Federation
Geplaatst om 10:00u op 03/01/2008 door Data

Reacties

Gowron schreef:

Ik zal er zeker zijn en zal gebruik maken van de pendelauto.

03/01/2008 20:45u

Gowron schreef:

Scrap that... ik kom wel met de fiets

05/01/2008 20:50u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....