Het was Leuk!

De open dag 2008 ligt weer achter ons. Alle redenen om tevreden terug te blikken!OK, laten we beginnen met het enige minpunt van de dag: Sinds ons grote succes in 2006 hopen we natuurlijk altijd het record weer te verbreken. Door welke oorzaak dan ook (het enorme mooie en warme weer, het verlies van Oranje ?) is het ons dit jaar niet gelukt. Maar zij die wel kwamen (en dat waren er meer dan genoeg!) hebben de hele dag veel plezier met elkaar weten te beleven!

Wat opvalt als je een Open Dag of Members Only Meeting bezoekt is dat alle bezoekers altijd druk bezig zijn om allerlei papieren in te vullen. Het blijkt toch iedere keer weer dat de quizzen en zoektochten die onze quizmasters Ellen en Roy weten te bedenken heel goed aanslaan. Al was het maar omdat ze soms onmogelijk zijn om helemaal goed te hebben, iets wat ook op de Open Dag weer eens werd bewezen. Maar dat er natuurlijk weer een paar winnaars zeer blij met een mooie prijs naar huis gingen maakt het samen met de uitdaging toch steeds weer de moeite waard!

Ook het feit dat onze 'huisdealers' (Warp9 voor de merchandise en Suzy voor alle boekenwensen) weer goed bevoorraad aanwezig waren viel weer in goede aarde. Samen met de aanwezige fanclubs The Flying Dutch en Dutch Time Travellers Association, het team van Dark Armada, de schrijver Nick Brok en Nancy boden zij voor de nieuwsgierige of kooplustige fans altijd wel een mooie aanleiding om de verzameling uit te breiden of zich te laten informeren.

Ook aan de activiteiten werd door iedereen druk meegedaan. Niet alleen het Star Trek Role Playing game, de Trivia quiz en het Star Trek Boardgame werden gewaardeerd, ook de evenementen waaraan iedereen tegelijk mee kon doen (De Ren-Je-Rot quiz en het Mega Star Trek Twister Spel) leverde enthousiaste reacties op!

En Last but not Least was het weer dringen geblazen voor de lezing “Op zoek naar Spock's Thuiswereld” door onze vaste spreker Ron, die weer op zijn welbekende wijze de relatie wist te leggen tussen de werelden van Star Trek en die van de hedendaagse wetenschap.

Helaas moest aan deze dag ook weer een einde komen. Na de prijsuitreiking en afsluiting door onze presentator Jan werd door de vrijwilligers in no time de boel weer opgeruimd en konden we weer huiswaarts gaan.

Onze webmaster Eelco heeft natuurlijk al de foto's voor jullie online gezet die nu te bewonderen zijn in de fotogalerij.

Rest ons als bestuur nog om alle vrijwilligers hartelijk te bedanken voor hun inspanningen die deze dag tot een succes hebben gemaakt. We gaan weer enthousiast beginnen met de voorbereidingen voor de volgende Members Only Meeting volgens onze slogan: “Voor de fans, Door de fans”.

Graag zien we jullie dan weer!
Geplaatst om 18:39u op 23/06/2008 door Data

Reacties

borg queen schreef:

Nou wat een opkomst weer pff :S

26/06/2008 13:53u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....