Hallowe'en bij The Federation: Laatste nieuws!

De voorbereidingen zijn klaar, de aanmeldingen komen goed binnen en iedereen heeft er heel veel zin in. Kortom: Het wordt een feest, zeker als jullie in gepaste outfit komen!

Komende zaterdag om 19:00 zal het feest dan ook echt van start gaan. Zoals we aan de donateurs van The Federation hebben bericht zullen ze op deze avond eens echt in het Hallowe'en feest duiken met een speciaal verhaal, een enge speurtocht, lekker eten en veel fans die zich voor de gelegenheid eens in iets anders dan een Star Trek kostuum hebben gehesen (Ofschoon dat natuurlijk ook mag, zolang het dan maar de zombie versie is....)

Mocht je deze avond gebruik willen maken van de pendeldienst van en naar het treinstation van Zoetermeer, laat het ons dan vooral weten! Stuur even een berichtje naar activiteit@federation.nl en geef aan wanneer je aan komt.

Voor hen die met de auto / pompoen / bezemsteel komen: Als je in de buurt bent kan je het beste de borden voor 'Dutch Water Dreams' volgen en ook de betreffende afslag nemen. De blokhut ligt er namelijk vlak naast.

Hou er rekening mee dat we ook een deel van de activiteiten buiten zullen uitvoeren, dus neem voor de zekerheid extra schoeisel mee wat hiervoor geschikt is! Een paraplu kan gezien de weersverwachting ook nodig zijn...

Gezien het aantal aanmeldingen wordt het een prachtig feest, maar als je als donateur er toch nog bij wilt zijn: meld je gewoon aan via activiteit@federation.nl en je krijgt van ons de bevestiging!

Geplaatst om 20:03u op 29/10/2008 door Data

Reacties

Bajor Rules schreef:

Ik heb al twee keer een mail gestuurd, maar nog geen reactie gehad.....
Nog maar een derde poging dan.

30/10/2008 00:05u

Data schreef:

Dat is vreemd, net even gekeken en geen mail gezien. Mocht je vandaag nog steeds niets terug krijgen, bel dan even met de infolijn of stuur het bericht ook naar info@federation.nl.

30/10/2008 07:34u

Robbie schreef:

Hoi Ronald, In tegenstelling van wat Karl-Heinz op schreef hebben we je mail wel ontvangen. Ik wilde iedereen vanavond een bevestiging mail sturen met de laatste gegevens, je was me gewoon voor.

30/10/2008 07:57u

MiVo schreef:

Ik ga me zo ook aanmelden, ik hoop dat ie van mij dan wel aankomt.

30/10/2008 11:16u

MiVo schreef:

Dat van het naar buiten gaan is neem ik aan gewoon op een grasveldje, of heb je daar laarzen voor nodig dat het er als een moeras uitziet ofzo..

30/10/2008 11:37u

Data schreef:

Het gebouw ligt in een park, dus er is gras en bosjes.....

30/10/2008 15:28u

MiVo schreef:

Heeft Robbie mijn aanmelding ook ontvangen ? Ik heb nog geen bevestiging van hem ontvangen. En ik wil toch wel zeker weten dat de pendeldienst er staat en waar bij het station.

31/10/2008 18:59u

MiVo schreef:

Nou nou, ik had inmiddels wel een antwoord verwacht, gaat wel laks hoor met antwoorden van het bestuur uit

01/11/2008 14:28u

GaiusBaltar schreef:

Hoi MiVo, ik stel voor dat je bij vragen aan iemand vanuit het bestuur persoonlijk die persoon even rechtstreeks benadert. Dat kan het beste via de contactinformatie die je vindt op de Contact-pagina. Je kunt uiteraard ook gebruik maken van de hierboven genoemde infolijn, mocht je vragen hebben. Deze frontpage is voor de beantwoording daarvan eerlijk gezegd niet zo voor geschikt.

Vriendelijk dank voor de medewerking!

01/11/2008 14:45u

MiVo schreef:

Makkelijk gezegd, als ik de infolijn bel wordt er niet opgenomen, en op e-mails wordt niet gereageerd, dan moet ik het wel hier op de frontpage doen.

01/11/2008 14:54u

GaiusBaltar schreef:

MiVo, ik snap je frustratie en heb je daarom voor alle zekerheid zonet het bericht gemaild dat ik gehad heb. Hopelijk worden daarmee al je vragen beantwoord (en dat je je hebt aangemeld zal men ook wel weten, en zo niet dan komt dat ook wel goed).

Tot vanavond, Ron

01/11/2008 15:51u

Delta Flyer schreef:

Ik vind het echt HEEL ERG jammer dat ik er niet bij kon zijn
Ik hoop dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad!

02/11/2008 02:01u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....