Wereldpremiere ST XI op IMAX: Update

Bijna twee weken geleden mochten we jullie het heugelijke nieuws brengen dat de nieuwste Star Trek film al op woensdag 6 mei in Pathé Arena in Amsterdam op IMAX formaat te zien zal zijn. Daarom is het tijd voor een kleine status update.

De reacties op ons vorige bericht en de aandacht waren erg positief. Nu blijkt dat de vraag 'wanneer kan ik reserveren' voor onze bezoekers steeds belangrijker wordt. Hierover kunnen we op dit moment helaas nog geen definitieve datum afgeven. We zijn druk bezig om het definitieve akkoord te krijgen, en zodra we dit hebben zullen we de reserveringspagina's online zetten. Tot die tijd vragen we jullie begrip en geduld.

Er zullen op 6 mei twee voorstellingen worden vertoond van de film, zodat er in totaal 1200 plaatsen beschikbaar zijn voor de film. Voor de VIP party zijn er per voorstelling maximaal 300 plaatsen beschikbaar, en je zult dus twee soorten kaarten kunnen kopen: Een voor alleen de film en een voor de film met VIP party.

Op de VIP party zal The Federation de gasten alvast helemaal in Star Trek sfeer brengen. Zo zijn we druk bezig om een speciale fotoshoot op te zetten waarbij we je, onder andere, uiteindelijk in de stoel van James T. Kirk zullen zetten. Tevens kunnen bezoekers prijzen winnen door deel te nemen aan de beruchte Federation quizzen, zal Warp 9 aanwezig zijn voor de broodnodige merchandise, en zullen we samen kunnen proosten op het feit dat we daarna samen van de film kunnen gaan genieten. We zijn samen met Pathé druk bezig om de laatste details in te vullen, en zullen dit daarna ook hier bekend maken.

Om jullie goed te kunnen blijven informeren en om jullie vragen te kunnen beantwoorden, is er op het Federation Forum een Nederlands en Engels discussie Topic. Vragen en opmerkingen zijn daar van harte welkom!


Geplaatst om 11:06u op 22/03/2009 door Data

Reacties

Nog geen reacties

Voeg reactie toe

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....