Foto montages vanaf nu te zien en aan te vragen!

Iedereen die tijdens de Federation Star Trek evenementen zichzelf samen met de crew van de Enterprise heeft laten vereeuwigen kan deze nu bekijken en opvragen!

Je kunt nu heel eenvoudig de van jou gemaakte fotomontage opvragen.

Ga naar een van de volgende drie fotogalerijen:

- Amsterdam, Pathé Arena
- Rotterdam, Pathé de Kuip
- Tilburg, Mustsee Tilburg

Je ziet alle fotomontages van die avond in het klein. Klik op degene die van jou is, of klik op de eerste en blader totdat je die van jou ziet.

Linksboven zie je dan het fotonummer.

E-Mail dit nummer en je naam naar: startrekxi@federation.nl. Je krijg dan binnen een dag de foto in origineel formaat (10 X 15 cm) kostenloos per e-mail toegestuurd


Geplaatst om 14:04u op 10/05/2009 door Data

Reacties

Calastir schreef:

Gisteravond 9 mei 2009 was de laaste première in de Mustsee bioskoop in Tilburg.
Ik was ook nu weer vrijwilliger, de opbouw begon om 16:10. In de grote foyer hadden we een greenscreen opgezet waar mensen gratis een foto van zichzelf konden laten monteren in een foto van de brug van de USS Enterprise, men kon meedoen aan de gratis quiz, de Federation-tafel bekijken en kletsen met andere fans of de merchandise kopen bij de tafel van Warp 9. Tussendoor hield Ron ook nog een speech over 40 jaar Star Trek.

Om 18:00 begon het feest en ging ik samen met 3 andere leden van de fanclub in Trek-uniforms buiten op de rode loper staan om bezoekers te attenderen op de nieuwe Star Trek XI-film, die om 19:00 begon. De meeste bezoekers waren hier namelijk niet van op de hoogte omdat er nauwelijks aan publiciteit was gedaan!
Nadat we de bezoekers zo een uurtje hadden 'gescand' en af en toe lootjes hadden uitgedeeld aan bezoekers die extra sportief reageerden op ons welkomst-ontvangst gingen we zelf naar binnen voor een hapje en een drankje.

Om 20:30 gingen we weer buiten staan. Het begon al een klein beetje te schemeren en het naastgelegen casino opende ook zijn deuren. De stoere beveiligers die daar in hun zwarte pakken stonden keken verbaasd naar ons in Star Trek-uniform en eentje vroeg jaloers wat voor mooie scan-apparaten wij gebruikten en hoe deze werkten. Ze dachten namelijk dat onze tricorders echt waren!
We legden uit dat het maar film-attributen waren en gingen zo nog even door. Sommige bezoekers wilden met ons op de foto, dat was erg leuk. Om 21:30 begon de laatste voorstelling en daar mochten wij als tweede groep vrijwilligers naar kijken. Dit zou voor mij de vierde voorstelling worden, maar ik heb er nog steeds geen genoeg van. Het lijkt wel bijna alsof de film beter wordt met elke voorstelling.

Bij aanvang zat een groep van zes, zeven jongens in dezelfde stoelenrij links van ons nogal lacherig te doen over de fanclub en onze kostuums. Maar zodra de film begon waren ze plotseling muisstil en zaten in spanning te kijken, en dat bleef zo tot het eind. Bij de aftiteling applaudiseerden ze enthousiast mee, en vroegen ze ineens waar ze ook uniformen konden kopen.

Het was een geslaagde dag, maar vooral dat laatste was mijn leukste ervaring; Om non-Trekkies in zo'n korte tijd enthousiast te zien worden, en die mettertijd mogelijk zélf Trekkies worden!

10/05/2009 17:00u

TPol schreef:

Erg mooi in elkaar gezet die foto's! Ik wil de mijne zeker bestellen.

10/05/2009 19:02u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....